HOME |



Friday, November 30, 2012

Prva konferenca

Pa smo jo izpeljali :) Prva konferenca, ki sem jo kot Event Manager organizirala v svoji novi službi, se je zgodila včeraj. Polna dvorana, dva projektorja, slavni danski govorci, ideje, ki te inspirirajo, slastni prigrizki in občutek zadovoljstva.


Skoraj vse je šlo po planu, potrudila sem se, da je bil plan dobro narejen. Čeprav bo skupna evalvacija še sledila, vem, da bi bilo lahko še boljše, kar mi daje motivacijo za naslednji event

Konferenca je bila podjetniška konferenca, z glavnim govorcem Martinom Thorborgom, znanim danskim podjetnikom. Njegov govor o začetku podjetništva je bil res navdušujoč, motivacijski! 

O tem, kako se ne smemo bati širiti svojih idej, da nam jih kdo ne bi "ukradel", ker jih v izolaciji od sveta ne moremo razviti tako, da bodo všeč tudi drugim, ne samo nam.
O tem, kako se ne smemo smiliti sami sebi in si misliti, da mi tega pač ne moremo (ker smo ženske, tujci, črnci v belskem svetu ipd.).
O tem, da nikoli ni "pravi" trenutek za začetek podjetništva, ker lahko vedno čakamo na boljši čas (samo faks dokončam -> samo službo si najdem -> okej, pravo službo -> kaj pa stanovanje? -> ampak zdaj bodo pa otroci itd.)
O tem, kako težko je spremeniti navade ljudi, pa čeprav je ideja sama res genialna.

O vsem tem in še več. Martinovemu govoru je sledila okrogla miza, s prav tako zanimivimi gosti in s prav tako navdušujočimi idejami.

Po koncu smo z ekipo "proslavili" skupaj z ostalimi gosti in udeleženci, potem pa pospravljanje in postelja. Dolg dan je bil :)


1 comment: