HOME |



Wednesday, December 5, 2012

DIY novoletna jelka

December je. Močno, a obenem počasi in čarobno sneži. Snežinkasti kosmiči se lepijo na okna, če pa pogledaš globoko v daljavo, snežinke kar lebdijo v zraku. Prva adventna svečka gori, toplo je, v ozadju pa se sliši umirjena božična glasba. December je. Čarobni mesec.


Z Bastianom sva se med premorom med študiranjem za decembrske izpite malo pozabavala in bila kreativna. (Predbožična) darilca sva do sedaj skrivala po omarah, ker novoletne jelke nisva nameravala kupiti. Potem pa sva dobila to simpatično idejo - narediva svojo smrečico. Unikatno smrečico. Najino, kjut smrečico.

Iz kupa katalogov sem izbrala luštne strani in izrezala trikotnike, Bastian pa je pripravil selotejp. Lepiti na steno je sitno, ker se sledi selotejpa težko odpravi, na oknu pa se zdi popolno! In še sneženo ozadje je čarobno, ko pa posije sonce, je celotna smrečica obsijana.

Pobrskala sva po omarah in pod smrečico postavila nekaj darilc. Odločila sva se namreč, da si tekom celega meseca podarjava manjša darilca, tista za grande finale pa so še vedno skrita. Obljubim - izpitno obdobje je takoj odtenek bolj čarobno :)

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger nagaja. Sem samo povedala, da sem vsakič tako vesela, ko preberem tvoj post. Danska ti paše :)

      Delete
    2. :) Luštno je to slišati! Hvala!

      Delete