HOME |



Monday, June 6, 2011

Tako :) Minicrit je mimo. Dijon No I je tudi mimo. Francija za to šolsko leto je mimo. Kar ostaja, je super nekaj dni s Sciences Po-jevci iz vseh kampusov, navijanje na zgodnjih jutranjih tekmah, kosila v francoščini, angleščini, španščini, nemščini, pa tudi mnogih ostalih jezikih, primerjanje življenja na različnih koncih Francije... Poleg tega pa super izkušnje po enem letu, mnogo dogodivščin, izzivov, novih pogledov, premagovanja ovir... 1. leto: Dijon, Francija :)


V odbojki smo prišli vse do finala, kjer smo se pogumno in tesno soočili z ekipo Nancy. Kljub nehvaležnemu drugemu mestu smo igrali super fino, ekipa je bila usklajena, verjeli smo v nas. Imeli smo malo nesreče, par res sitnih in nepotrebnih napak, pa vendar - bili smo heroji :)

Po Minicritu sem odšla na Irsko, v Dublin, kjer budno spremljam korake (in plazenje :D) dveh princesk. Zgodnje jutranje vstajanje, "normalni" obroki, otroške pesmice... Timmy nas zabava vsak dan :)

Irska je so far odlična, irski naglas pa več kot simpatičen :) Na igriščih največkrat slišim poljščino, kar pa kompenziram s krajšimi izleti na obalo (kjer zavita v šal in v puloverju nemo opazujem pogumne (?) Irce v kopalkah sredi morja) ter v center Dublina.

Začetek počitnic z eno besedo - ODLIČNO :)

(+ tu smo eno uro nazaj, dan je daljši :P Woohoo!)

No comments:

Post a Comment