HOME |



Thursday, January 3, 2013

DIY: Jar for 2013


Novo leto je ponavadi prelomnica, čas, ko se odločimo, da bomo tokrat pa res vsako jutro telovadili, jedli bolj zdravo in zmanjšali stres. Prve dni novega leta imamo nove zaobljube jasno pred očmi in motivacija je na višku, potem pa že konec februarja papir z zaobljubami nekam pospravimo, ker češ, zdaj pa že vemo na pamet, kaj si želimo, in sčasoma nanj pozabimo. Vse do novega leta, ko starega seznama skoraj ne najdemo več, ampak to itak ni pomembno, ker je čas za nove zaobljube.

Sliši se narobe. Kaj pa, če bi letos šli malo drugače? Zaobljube so fine, vsekakor jih lahko napišemo in se potrudimo, da se nanje spomnimo tudi poleti. Navdušila pa me je čudovita ideja, ki je res enostavna, a na koncu novega leta pričara čudovito vzdušje. Takole gre tale ideja:

*
Start
2013
off with
an empty jar
and fill it with
notes about good
things that happen.
On New Year’s Eve, empty
it and see
what awesome stuff happened that year.

Svoj kozarec bom naredila v kratkem in poskrbela, da se bom na koncu leta z nasmehom spominjala majhnih pozornosti in simpatičnih dogodivščin, ki mi bodo lepšale leto.

Upam, da ste lepo skočili v novo leto, ter vam želim čim bolj polne kozarce za 2013 (šment, jar se sliši tako boljše...). 

Pa srečno!

No comments:

Post a Comment