HOME |



Sunday, November 27, 2011

Being a Superman?

Kaj narediš, ko se ti ne da več biti Superman (woman?)?



Najdeš novo motivacijo in nadaljuješ? Najbrž.

Izpitno obdobje je tu. Skoraj. Nekaj predrokov že ta teden, začenši z dvema izpitoma v torek, potem pa se stopnjuje.

Utrujajoče je. Pa vendar – konec decembra se bliža. Ta čas že tako težko čakam, da si ga poskušam zamisliti na vse možne načine. Poslušam božično glasbo (Michael Bublé ima odličen CD z božičnimi pesmimi!! TOP!), pretvarjam se, da v zraku zaznavam vonj po zimi, nosim tople rokavice in zimski klobuček. Res je, tri dni zdaj je neverjetno mrzlo. Ko sem danes pozabila rokavice doma, so mi dlani na kolesu skoraj otrpnile. Tudi "podaljšani" rokavi majice niso pomagali. Ja, zima se bliža.

Pa vendar - mar naj ne bi bil to čas, ko se poskušamo umiriti? No ja, z vsemi predbožičnimi darilnimi mrzlicami mogoče ne, pa vseeno. Vse se pripravlja na umirjeno spanje. Vse, kar je naravno. A je človek še naraven? Kdaj smo se začeli oddaljevati od te narava-usmerjenosti? Je to samo moj občutek v času pred študijskim finišem tega semestra? Bi bilo kaj drugače, če ga ne bi bilo?

V teoriji se zdi tako enostavno - ustaviš se za trenutek, pogledaš okrog sebe, objameš ljudi, ki so ti blizu in ki ti neka pomenijo, izmenjaš besedo ali dve z mimoidočim prijateljem. V realnosti pa...

Lahko poskusimo. Vedno lahko poskusimo. Tudi če ne bomo uspeli, to ni nujno sopomenka za neuspeh. Niti slučajno :)

Torej nadaljujem s super žensko? :)

No comments:

Post a Comment